Så skyddar du din arbetsbil

Har du nyligen köpt en arbetsbil, eller funderar på att köpa en, har du mycket att ta hänsyn till. Det handlar nämligen inte bara om att hitta rätt modell till rätt pris, utan du måste också tänka på såväl försäkring som säkerhet.

Det är särskilt viktigt att tänka på säkerheten om du som företagare har en flotta av arbetsbilar med dyr utrustning, men även privatpersoner kan dra nytta av de tillgängliga åtgärder som finns för att skydda arbetsbilen mot inbrott. Hos Transportstyling kan du till exempel hitta skyddsgaller som är särskilt framtagna för att försvåra just inbrott i arbetsbilar genom att minimera möjligheten för tjuven att slå sönder skåpets rutor på arbetsbilen.

Skydda dyra verktyg

Genom att satsa på denna typ av inbrottsgaller kan du skydda dina verktyg och maskiner. Din arbetsbil blir betydligt mer inbrottssäker och svårare att ta sig in i med hjälp av skyddsgaller från transportstyling.se. Du kan enkelt navigera på sajten och söka fram din bilmodell för att vara säker på att passformen är perfekt. Det är alltid en risk att förvara värdesaker i arbetsbilen, eftersom de syns genom bilens fönsterrutor. Genom att skaffa galler och solfilm kan du dock göra det svårare för inbrottstjuven att se och komma åt dina saker.

Förutom galler kan du även se till att ha ett effektivt billarm och förvara bilen i ett låst garage. Det är sällan en god idé att ge tjuven tillfälle att komma åt din bil. Finns det möjlighet kan du nästan vara säker på att biltjuven kommer att försöka. För privatpersoner kan det vara en utmaning att få ha bilen ifred, särskilt om det inte finns tillgång till privat garage. De flesta hyresgästföreningar har dock passersystem och viss bevakning, men det är alltid rätt att skaffa en rejäl försäkring och ett stabilt inbrottsgaller för att försvåra just inbrott i arbetsbilar.