Snus & raggarbilar – dessa modeller ska du välja

Är du en så kallad raggare och på jakt efter din nästa raggarbil? Då finns det många modeller och tillverkare att välja mellan. Att raggare har mycket speciella och anmärkningsvärda fordon är inget konstigt och något som de faktiskt är kända för. Idag kan du enkelt känna igen en raggarbil på modell och inredning, men också på personen som kör bilen.

Raggare har funnits väldigt länge i Sverige och är en livsstil som uppkom under 1950-talet. Idag är det vanligast att hitta raggare på glesbygden och ute på landet. Det finns fortfarande raggare kvar i stan, men det är betydligt mer sällsynt. En raggare ser man vanligtvis med skinn- eller jeansväst, gärna med dekaler på. Även svarta kläder är förekommande såväl som bandanas, kepsar och en snuspåse under läppen.

Hitta din nya raggarbil

Vill du köpa högkvalitativt och billigt snus kan du med fördel vända dig till Nettotobak.se. Hos Nettotobak finns billigt snus för alla smaker. Här hittar du alla möjliga märken och snus med olika nivåer av nikotin. Naturligtvis kan du beställa hem direkt till din dörr, så att du får den där riktiga raggarkänslan när du färdas i ditt nya fordon.

Vilken bil är det då man ska välja om man vill vara säker på att fordonet ”skriker” raggare? Ja, det finns helt klart många alternativ. Här nedan listar vi några av våra absoluta favoriter. Kom ihåg att nästan alla äldre bilar kan fungera som raggarbilar beroende på hur du väljer att inreda bilen.

  • Cadillac DeVille
  • Cheva Caprice
  • Impala 58
  • Kapitän
  • Buick LeSabre från 70-talet
  • Dodge från 1958
  • Pontiac Bonneville 65

Även om bilarna kommer från olika tillverkare finns det en sak som de alla har gemensamt – de är alla äldre modeller. Nyare bilar passar sällan den raggarstil som raggaren är ute efter. Vilken blir din nya favorit?