Köp hus i Italien och ta bilen dit

Har du alltid drömt om att äga ett hus i Italien? Då kan det vara bra att äga en egen bil för att kunna ta dig dit och sen kunna röra sig som du vill.

Äga bättre än leasing

Tänk på att om du ska åka utomlands är det alltid enklare att äga en egen bil än att leasa en. Du behöver ett särskilt tillstånd för att lämna landet med en leasingbil, detta oavsett om du hyr privat eller via jobbet.

Sköt flytten med egen bil

Oavsett om du har skaffat ett semesterboende eller planerar att flytta permanent är en egen bil bra att ha. Även om det är enkelt att köpa hus i Italien via Mowido kommer du också behöva frakta ner bohag dit. Förmodligen i flera vändor. Klokt kan vara att betala en flyttfirma för att köra ner de stora sakerna och sen ta dyrare och mindre skrymmande saker själv.

Det finns mycket att se i Italien

När du väl har köpt ett hus i Italien kommer du med stor sannolikhet vilja se dig om och då är en bil bra att ha. Vi kan varmt rekommendera att köra i Stelviopasset som är en av de häftigaste saker man kan göra. Med bil kan du dessutom ta dig till någon badort, eller ta en tripp till olika vingårdar i närheten.