Låt elbilsköpet leda till fler smarta val

När du har införskaffat en ny elbil gör du miljön en jättetjänst. Installerar du laddstolpe hemma blir livet dessutom mycket enklare och behagligare. Varför inte låta denna tjänst du gör mot miljön också leda till ett steg mot en bättre hälsa för dig själv?

Rensa bort dåliga vanor

När du byter ut bensinbilen mot elbilen, varför inte passa på att byta cigaretten mot en vape? Med ett vape startkit för nybörjare hos Vapehuset får du alternativa och tobaksfria sätt att kunna njuta av rökning, samtidigt som du slipper tjära, vätecyanid, arsenik och allt annat hemskt som finns i cigaretter. Gör resan mot ett rökfritt liv så behaglig som möjligt och låt dig själv trappa ned i din egen takt.

Skapa nya bättre vanor

Använd din nya elbil eller laddhybrid för att köra utrustning till ett utegym. Det förutsätter så klart att du har en trädgård eller en bit mark någon annanstans som du kan nyttja fritt. Det blir ett kul projekt under tiden du bygger och så småningom kan du spara in tusentals kronor på att slippa köpa gymkort. Utegym kan användas året om så länge du klär dig ordentligt, och ger en närhet till naturen som inte går att hitta på ett modernt gym.