Ta bilen till kontorshotellet

Många bilägare använder sin bil för att kunna ta sig till och från jobbet. Men för de som arbetar hemifrån blir bilen ofta stående i garaget. Om du jobbar hemma och vill ha mer användning av din bil i vardagen kan det vara en bra idé att hyra in dig på ett kontorshotell. På så sätt kan du arbeta på en annan plats i hemmet och du får köra mer bil.

Hitta ett kontorshotell

Oavsett vart i landet du bor finns det en hel del kontorshotell att välja bland. Du kan till exempel hitta ett coworking space i Malmö om du vänder dig till Helio. Helio är ett företag som äger flera kontorshotell på flera ställen runt om i Sverige. Till exempel i centrala Malmö. Helio erbjuder flera lösningar vad gäller att hyra en kontorsplats. Du kan till exempel välja att hyra en plats i ett kontorslandskap eller att ha ett eget rum. Du kan läsa mer om vad Helio erbjuder på deras hemsida där du även kan läsa mer om deras priser och vad som finns på de olika kontorshotellen. Där finner du även ett formulär som du kan fylla i för att komma i kontakt med någon på Helio som kommer att kontakta dig för att berätta mer om det kontorshotell du är intresserad av att hyra in dig hos.

När du har hittat ett kontorshotell som passar dig och dina behov och har bokat din plats kommer du med enkelhet kunna ta bilen till och från din nya arbetsplats.